Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
sledující...., 28.06.2010 8:59:52, IP: ***.***.60.236, #94401Zase psal někdo za mě v příspěvku "pane WC"
Cidro, 28.06.2010 9:07:55, IP: ***.***.72.18, #94403ale paní sledující, vždyť on si o to princ sám říká svou hloupostí. Vám ta jeho nebetyčná blbost nevadí ? Vždyť neumí ani česky, ani anglicky, natož španělsky a vykládá nám tady takové voloviny o španělích.
JC, 28.06.2010 9:30:14, IP: ***.***.129.91, #94405Sledující najednou nečekaně si zjistím nick a bude to ,je to otázka času a nečekaně,všichni ví moc dobře ,že jsem je upozornil na jejich trestné počínání aby se někdo nedivil a nebudu hovořit Vám to řeknu ,když se na doktorce jeden pán navezl a jmenoval mne tak jsem by na policii a udělal oznámení a zápis.Ze zákona tak musí policie učinit. Mohl jsem na něm vysoudit vysokou pokutu pro poškození mé firmy -jméno a td. Pro něho by to bylo likvidační. Dodatečně se mi ten pán omluvil a poslal mi meil ,že se nechal unést davem. Takže jsou sazby na pomluvu a uvádění nepravdivých údajů atd. Kdyby jste byli chytří tak by Vám došlo ,že když jsem sloužil ,tak určitě znám § a také mám páky ,Takže nejmenovat .Tomu dotyčnému jsem to odpustil ale dalším už ne a nevíte jak se vyspím ,že . Tobě sledující a všem skutečným co mají problém s kouřením a pitím alkoholu přeji úspěch .Je to ale Vaše rozhodnutí a musíte ho učinit sami. Já Vám jenom mohu říci ,je to fajn život ,nejste otroci .Poškozování rasy .Také nepíši cigáni ale romové.
Cidrychu, 28.06.2010 9:35:13, IP: ***.***.20.27, #94408nevyhrožuj!
Můžeš to udělat, ale ty se pak nedoplatíš vole. Ty jsi tady pošpinil každého. Takže nestřádej na dovolenou, ale na každého tady a je nás dost. Abeceda, doktorka...... To ti nebude stačit ani že tady budeš do 100 let.-)
Cidro, 28.06.2010 9:38:52, IP: ***.***.72.18, #94409co to tady meleš o rase ? A že jsi práskač, to my taky víme. A jak se vyspíš ? No nic nového u tebe. Vždycky a každé ráno nah**no, protože jinak bys tu neblil takové slátaniny. Jak dlouho jsi nebyl na kontrole u psychouše ?
Cidrychu, 28.06.2010 9:51:37, IP: ***.***.20.27, #94412proboha, co to meleš????? Poškozování rasy???:-)))) Ty máš opravdu znalosti a na páky se už raději neptám.
Ty se opravdu rád posloucháš a čteš co? Baví tě asi hodně dělat ze sebe kašpara:-)
Ty si komik, takhle jsem se dlouho nezasmála. ještě piš, bavíš mě:-)
JC, 28.06.2010 10:21:24, IP: ***.***.129.91, #94419Jste anonymní hovna u cesty a nikdy nic jiného nebudete. Svoloč ,která se pod svůj příspěvek nepodepíše nemáte odvahu .Jste zbabělci ,kteří v anonymitě špiní druhého. Normální hovna u cesty.
JC, 28.06.2010 10:24:04, IP: ***.***.129.91, #9442028 let bez cigaret a 13 let bez alkoholu,vedu překrásný život
To už , 28.06.2010 10:32:50, IP: ***.***.20.27, #94421posloucháme třetí rok. neměl bys něco nového?
Ano, 28.06.2010 10:35:31, IP: ***.***.20.27, #94422a 58 let jako křivák a narcista. Úžasné kvalitní prožití času:-)
JC, 28.06.2010 10:43:35, IP: ***.***.129.91, #94423Dobře tak tedy 29 let a 14 let ,spokojen? A vy?
JC, 28.06.2010 11:03:57, IP: ***.***.129.91, #94425Musím konstatovat ,že po dlouhé době opět napsal svoloč na doktorce na své diskuzi opět příspěvky o ničem. Vidíte já na doktorku nepíši a stejně Vás tam druzí pojmenovávají a hodnotí. Já nevím dáváte mi za vinu i tu pravdu co někteří píší .Kde je váš rozum . Ukazujete svou blbost a pomlouváte se navzájem. Píšete o Líbě ,která jde příkladem s kouřením a chválíte ji .No vrána k vráně sedá ,rovného si hledá .Pár z Vás slušných a jinak nuly. Nikdo nepíše k tématu ,máte to zde akorát k napadání úspěšných . Nevím a zkouším si představovat jaký bych asi byl ,kdybych stejně jako vy měl problém s kouřením a s chlastem .Tu ubohost a beznaděj .Zkoušíte přestat o ono to nejde. Před sebou plný popelník ,v novinách zpráva o zdražení cigaret a vy ubožáci ,slaboši .Hle terč Jenda nekouří 29 rok .Toto letí .Sedíme před kompem a vztek píše za nás .Dědek a zlosyn Jenda v pohodě čte ta Vaše nepodařená dílka těžko zakrývající závist. Ubožáci tak se zvedněte .Může každý se přičinit. Určitě sem nepíší nekuřáci a abstinenti. Ti ví ,víme své .Svoje jsem si prožili a na sobě zapracovali. Je řada na Vás. Místo zde urážek na sobě zapracujte .Nevížíte si sami sebe .Ničíte si zdraví a i druhým .Jste neschopni se podívat pravdě do očí. Ne já vy sami jste si nepřítelem .Vy kouříte a ničíte si zdraví. Já Vám přeci neříkám kuřte a chlastejte .Tam místo nadávání mé maločkosti si sami za svou neschopnost nafackujte a před zrcadlem .Dívejet se na tu svou masku a říkejte .Ne Jenda ale já jsem neschopný blb .Tak to bude potom v pořádku .Trochu pokory a sebekrtitiky .
JC, 28.06.2010 11:04:20, IP: ***.***.129.91, #94426Musím konstatovat ,že po dlouhé době opět napsal svoloč na doktorce na své diskuzi opět příspěvky o ničem. Vidíte já na doktorku nepíši a stejně Vás tam druzí pojmenovávají a hodnotí. Já nevím dáváte mi za vinu i tu pravdu co někteří píší .Kde je váš rozum . Ukazujete svou blbost a pomlouváte se navzájem. Píšete o Líbě ,která jde příkladem s kouřením a chválíte ji .No vrána k vráně sedá ,rovného si hledá .Pár z Vás slušných a jinak nuly. Nikdo nepíše k tématu ,máte to zde akorát k napadání úspěšných . Nevím a zkouším si představovat jaký bych asi byl ,kdybych stejně jako vy měl problém s kouřením a s chlastem .Tu ubohost a beznaděj .Zkoušíte přestat o ono to nejde. Před sebou plný popelník ,v novinách zpráva o zdražení cigaret a vy ubožáci ,slaboši .Hle terč Jenda nekouří 29 rok .Toto letí .Sedíme před kompem a vztek píše za nás .Dědek a zlosyn Jenda v pohodě čte ta Vaše nepodařená dílka těžko zakrývající závist. Ubožáci tak se zvedněte .Může každý se přičinit. Určitě sem nepíší nekuřáci a abstinenti. Ti ví ,víme své .Svoje jsem si prožili a na sobě zapracovali. Je řada na Vás. Místo zde urážek na sobě zapracujte .Nevížíte si sami sebe .Ničíte si zdraví a i druhým .Jste neschopni se podívat pravdě do očí. Ne já vy sami jste si nepřítelem .Vy kouříte a ničíte si zdraví. Já Vám přeci neříkám kuřte a chlastejte .Tam místo nadávání mé maličkosti si sami za svou neschopnost nafackujte a před zrcadlem .Dívejte se na tu svou masku a říkejte .Ne Jenda ale já jsem neschopný blb .Tak to bude potom v pořádku .Trochu pokory a sebekrtitiky .
JC, 28.06.2010 11:04:51, IP: ***.***.129.91, #94427Musím konstatovat ,že po dlouhé době opět napsal svoloč na doktorce na své diskuzi opět příspěvky o ničem. Vidíte já na doktorku nepíši a stejně Vás tam druzí pojmenovávají a hodnotí. Já nevím dáváte mi za vinu i tu pravdu co někteří píší .Kde je váš rozum . Ukazujete svou blbost a pomlouváte se navzájem. Píšete o Líbě ,která jde příkladem s kouřením a chválíte ji .No vrána k vráně sedá ,rovného si hledá .Pár z Vás slušných a jinak nuly. Nikdo nepíše k tématu ,máte to zde akorát k napadání úspěšných . Nevím a zkouším si představovat jaký bych asi byl ,kdybych stejně jako vy měl problém s kouřením a s chlastem .Tu ubohost a beznaděj .Zkoušíte přestat o ono to nejde. Před sebou plný popelník ,v novinách zpráva o zdražení cigaret a vy ubožáci ,slaboši .Hle terč Jenda nekouří 29 rok .Toto letí .Sedíme před kompem a vztek píše za nás .Dědek a zlosyn Jenda v pohodě čte ta Vaše nepodařená dílka těžko zakrývající závist. Ubožáci tak se zvedněte .Může každý se přičinit. Určitě sem nepíší nekuřáci a abstinenti. Ti ví ,víme své .Svoje jsem si prožili a na sobě zapracovali. Je řada na Vás. Místo zde urážek na sobě zapracujte .Nevížíte si sami sebe .Ničíte si zdraví a i druhým .Jste neschopni se podívat pravdě do očí. Ne já vy sami jste si nepřítelem .Vy kouříte a ničíte si zdraví. Já Vám přeci neříkám kuřte a chlastejte .Tam místo nadávání mé maličkosti si sami za svou neschopnost nafackujte a před zrcadlem .Dívejte se na tu svou masku a říkejte .Ne Jenda ale já jsem neschopný blb .Tak to bude potom v pořádku .Trochu pokory a sebekrtitiky .
Cidro, 28.06.2010 11:08:48, IP: ***.***.72.18, #94429ABY JSI SE ZE SEBE NEPOSRAL !!!!!!!!!!!
Když už se neumíš chovat jako chlap, zlepši se aspoň jako komik.