Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Jan Cidrych, 19.05.2010 21:04:31, IP: ***.***.129.91, #91290
Tak hochu zneužívání iména a uvádění nepravdivých informací je trestné. Počítej s postihem .
ml, 19.05.2010 21:35:13, IP: ***.***.216.18, #91291
Dobrý večer.Situace je u nás je vcelku stabilizovaná.Žádná hrůza jako v minulosti.Je to tím,že lidé jsou už lépe informováni hasiči atp.To před 13 lety nebylo(Troubky).

Peníze posílat je asi zbytečné-protože ti lidé je nedostanou.Dostanou to byrokrati z těch účtů a oni je budou "rozdělovat"(napřed sobě).
Vím,o čem mluvím,byl jsem toho svědkem předminulou povodeň.
Osobně jsem(JC ví) pomáhal při povodních technikou a to natvrdo x dní.Letos se to naštěstí zvrtlo jen na vysávání sklepů..Otázkou je,jak klima vydrží,ale letos to léto asi hezké nebude a ani já a ani nikdo ze sousedů bazén napouštět nebudeme a děcka vezneme do Delfína do Uh.Brodu.Hezkou dobrou noc.

JC-přestaň tu pařit.Máš to zapotřebí???:-)))
ml, 19.05.2010 22:19:31, IP: ***.***.216.18, #91296
Prodá aspirín:-))))))
Upozornění: Je zakázáno do diskuse vkládat jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. Vámi přidaný příspěvek bude uložen s IP adresou vašeho počítače a pokud obsah příspěvku bude protiprávní, budou veškeré informace předány Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
p, 19.05.2010 23:12:14, IP: ***.***.114.236, #91302
Docela hezký a rozumný příspěvek.Hlavně ať si ho přečte JC.Nevím,nevím,ale mám takový pocit,že u něj upadneš v nemilost,protože neposílat peníze?...aj,jaj.Už poslal:-)
A ta poslední věta...?
JCskutečný, 20.05.2010 6:04:20, IP: ***.***.217.2, #91305
My jsme s Martinem kámoši.Rozumíme si, kapišto?Nás nevyženete, zatočíme s každým.
Jan Cidrych, 20.05.2010 6:07:57, IP: ***.***.129.91, #91306
Dobrý den .Už jsem podal podnět pro trestní stíhání v tomto případě známého pachatele za zneužití mého jména Jan Cidrych ,a poškození mého obchodního jména .Spoustu příspěvků jsem nepsal a dívím se ,že to nepoznal ani ml. Mohu požadovat odškodnění i na správci serveru Abeceda ,že nemoderuje a nekontroluje příspěvky a zneužití v tomto případě mého jména .Pár slušných co sem sice nahlížejí ale nepíší nebot ví ,že je to zde k ničemu pozdravuji a jedno je jisté ,že k tomu abych abstinoval a přestal kouřit si každý musí pomoci sám. Slušným hezký den .Spousta příspěvků JCskuteč. jsem nepsal já a ani příspěvek Jan Cidrych včera nebyl můj.
Jan Cidrych, 20.05.2010 6:09:47, IP: ***.***.129.91, #91307
Dobrý den .Už jsem podal podnět pro trestní stíhání v tomto případě známého pachatele za zneužití mého jména Jan Cidrych ,a poškození mého obchodního jména .Spoustu příspěvků jsem nepsal a dívím se ,že to nepoznal ani ml. Mohu požadovat odškodnění i na správci serveru Abeceda ,že nemoderuje a nekontroluje příspěvky a zneužití v tomto případě mého jména .Pár slušných co sem sice nahlížejí ale nepíší nebot ví ,že je to zde k ničemu pozdravuji a jedno je jisté ,že k tomu abych abstinoval a přestal kouřit si každý musí pomoci sám. Slušným hezký den .Spousta příspěvků JCskuteč. jsem nepsal já a ani příspěvek Jan Cidrych včera nebyl můj. Píše zde správce Vámi uložený příspěvek s IP adresou vašeho počítače znamená ,že správce má číslo toho kdo zneužil zde serveru aby mne poškodil ale i Vás .
PL, 20.05.2010 6:27:44, IP: ***.***.217.2, #91308
Už se čuráčí hlavička napila mlíčka kyselého, doběhla udělala dřep ,a vyhrožuje.Bu, Bu.Bojíme se.Utíkám se přejmenovat na Jana Cydricha.
Hana, 20.05.2010 6:30:59, IP: ***.***.217.2, #91309
Bylo by vhodné posílat peníze na povodně jeho jménem.Kdybyste svoloči byli normální, tak to uděláte.
Pepa, 20.05.2010 6:42:00, IP: ***.***.217.2, #91310
Tebe lze lehce napodobit.Pár hrubek, blbostí, a jsi tu.A hlavně sebechválu.
jára, 20.05.2010 7:13:24, IP: ***.***.127.229, #91311
ml,věřím že jsi nemocný!Před 13lety jsi měl 23let,rozváděl ses s první ženou Magdou.Vážně nemocný nyní,žiješ u mladé přítelkyně,které zemřela mamka,otec od nich odešel i se synem,tedy jejím bratrem.Jo kámoši jste JC 58let,ML emele měl nedávno 36let.Dělí je přes 300km,22let,no rozumem stejní.POzůstatek vojny,rodina s matčiny strany ho nechtěli.CO Jendi jak chtěli tak udělali,Čo bolo,to bolo Čo už teraz. toto jr věta JC na alkoholismu,ví o sobě vše,volají si přezou vá gumy na autě,řeže dříví,Mlmartin liška ho byl navštívit co je v tom víc otec ml,emele .všše psal na alkoholismu svoloči jeden i druhý martin tehdy házet granáty chtěl,
ml, 20.05.2010 7:33:23, IP: ***.***.235.161, #91312
:-))Opravdu plodný toť příspěvek:-)Jsem ročník 76,neumíš počítat:-))Mám jednu ženu(svatba v kostele),2 děti a čekáme třetí:-)
S JC nás dělí 420 km(zase špatně).Dřevo se řezati bude.Ještě není čas ani počasí.Granát by jsi si zasloužil:-)))

2.Nejsem rozvedený s žádnou "Magdou" :-))))
jára, 20.05.2010 7:44:25, IP: ***.***.127.229, #91313
neubírej si,přece jsme chodili spolu do školy a hrávali.Co se týče Magdy byla Tvou sousedkou,nyní žije v Anglii.Jinak já bydlím ve Slav. jsem vyučen malíř.Bože ten neurol a pivo,Tě kazí,kouříš stejně pořád.No ty víš přesně kolik km to je,záleží odkud to počítáš to je jedno.Stáňa ,Tvůj nevlastní brácha má s Andreou hezkého Šimonka syna,Veronika má též dvě holky Barborku,Karolínku s druhým mužem.Její bývalý dělal s Tebou,nyní jezdí kamiónem.
jára, 20.05.2010 8:07:42, IP: ***.***.127.229, #91314
martine býval jsem přes cestu na zahumení naproti Tebe.Jinak nevydávej se za Tvého jmenovce.Bydlel nad pilou,bydlí v Bojkovicích dělá mistra,jo ten ženat je má dva kluky.Sestru Gábinu,Katku a bráchu Josefa.
ml, 20.05.2010 8:20:49, IP: ***.***.235.161, #91315
Zde je vidět příklad typicky vypitého mozku,naprosto bezkonkurenčně.Proto nepijte lidi nadmíru,neb dopadnete jako ten jára:-))
To se pak řítí bludy,paranoidní psychózy:-)))
        Předchozí   1 .. 108109110111112113114 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.