Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

nevím co dál, 22.02.2012 17:22:27, IP: ***.***.62.101, #159541
Dobrý den, mám problém s manželkou, je alkoholik i si to sama přizná ale tvrdí že to má pod kontrolou a nechce se léčit ani o tom mluvit. Máme dceru kterou si tajně posílá pro víno aby to jako nikdo nevěděl, nabízel jsem ji že půjdu na sezení s ní ať tomu dá jen šanci aspoň jen na anonymní setkání někam daleko od místa bydliště ale říká že to nepotřebuje. Je nějaká možnost nebo způsob jí přemluvit aby to aspoň zkusila??
Dalibor, 23.02.2012 17:02:57, IP: ***.***.30.217, #159567
Ahoj,a ona chodí doma opilá,jako že je to na ní dost poznat,nebo si dává jen tak na chut?
Dana, 23.02.2012 22:13:44, IP: ***.***.230.254, #159576
Dobrý den.Prosím o radu.Týká se to mého přítele. Denně vypije tak 2-3 piva.Pokud doma pivo není, tak si MUSÍ jet koupit.Trvá to už nějakou dobu a v poslední době si i občas koupí jen tak flašku rumu nebo vína-je schopný ho vypít za den až dva.Ráno když vstane první co udělá, otevírá pivo. Nechci se zbytečně plašit, ale není to už alkoholismus nebo jeho začátek? Děkuji
Jana, 25.02.2012 5:22:08, IP: ***.***.217.2, #159610
Ono popíjet tak často jistě není normální, alkoholismus je v Čechách tabu, žádná prevence, doporučuji Vám , abyste mrkli na Alkoholik.cz, tam je toto téma dobře probíráno, plno rad, a pomoc také.
veruska, 03.03.2012 22:01:17, IP: ***.***.0.167, #159814
dobry večer,já nejsem netový fanatik,to je snad poprvé,co reaguji na nějaký příspěvek..já jsem úspěšná,schopná,prostě všechno,co by si kdo mohl přát..nikdo netuší,jaký boj už leta vedu se sklenkou..nevím proč..těžké deprese,které sklenka na chvilku rozpustí,a není stejně líp..ano,všichni mohou kritizovat,všechno beru..ale potřebuji pomoc..moje chyba a vina.snad někdo dá radu.
Dalibor, 03.03.2012 22:55:12, IP: ***.***.30.217, #159815
pokud chceš opravdu bojovat a boj vyhrát,mám něco,co ti může pomoct.
veruska, 05.03.2012 17:09:20, IP: ***.***.0.167, #159861
prosím,pokud je to možné,přepište složení bylinek zde.jsem nedůvěřivá ve sdílení mailových adres,klikla jsem si trochu zpětně do diskuse zde a přiznám se,že jem dost šokovaná...výlevy mindráků,frustrací,zloby,tak trošku místy kanál..pokud mohu hodnotit...děkuji za ochotu..a slušnost.jestli je problém v financích,pak je jistě řešitelný.jistě existuje způsob-banka atd,jak bych Vám mohla zaplatit-pokud mě to tedy nezruinuje...děkuji
veruska, 05.03.2012 17:09:31, IP: ***.***.0.167, #159862
prosím,pokud je to možné,přepište složení bylinek zde.jsem nedůvěřivá ve sdílení mailových adres,klikla jsem si trochu zpětně do diskuse zde a přiznám se,že jem dost šokovaná...výlevy mindráků,frustrací,zloby,tak trošku místy kanál..pokud mohu hodnotit...děkuji za ochotu..a slušnost.jestli je problém v financích,pak je jistě řešitelný.jistě existuje způsob-banka atd,jak bych Vám mohla zaplatit-pokud mě to tedy nezruinuje...děkuji
veruska, 05.03.2012 17:09:37, IP: ***.***.0.167, #159863
Dalibor, 05.03.2012 17:58:16, IP: ***.***.30.217, #159866

Akoholismus
(pl = polévková lžíce, čl = čajová lžička)
Narkolog Alexandr Antonov sděluje
Lidský organismus vyrábí denně kolem 10 gramů lihu, což vydá za 50 g vína. Při pravidelném užívání alkoholu tělo přestává líh tvořit a potřebuje ho dostávat zvenčí. Lze od alkoholu odejít, ale ženský organismus je považován za téměř nevyléčitelný ze závislosti na alkoholu. Léčení trvá mnoho let, někdy až třicet, než se změní chemické pochody v organismu. Je to velmi těžká nemoc.

Čaj na odvykání od alkoholu
1pol.lžíce přesličky rolní, 1 pl kořene lékořice, půl pl pelyňku, 1 pl mateřídoušky, na to 1 l horké vody – asi 90 – 95 stupňů, nejlépe do termosky, nechat stát přes noc. Ráno scedit. Pít před jídlem po jedné třetině sklenice 3x denně. Pelyněk léčí játra při alkoholismu i při hepatitidě. Odvykání od alkoholu napomáhá při tomto čaji měnit chuť, alkoholikovi přestává alkohol chutnat. Lékořice posiluje působení ostatních bylin.

Čaj proti alkoholismu
Do termosky, nebo vařit na velmi malém ohýnku: 2 pl třezalky, 2 pl řebříčku, 2 pl měsíčku lékařského, 2 pl kukuřičných vlasů, 2 pl pelyňku. Kukuřičné vlasy podporují funkci ledvin. Zalít půl litrem vařící vody. Pije se před jídlem po půl sklenici. Po 4 měsících se těžká alkoholička zbavila závislosti na alkoholu.

Hodnocení lékařkou fytoterapeutkou:
Je nutná velmi silná motivace. Pacient to musí sám chtít!
Z hlediska WHO 100 g červeného kvalitního vína je léčivé pro kardiaky, protože kvalitní suché červené víno obsahuje kumariny, které kladně ovlivňují krevní obraz a brzdí rozvoj ischemické choroby srdeční. Ale je riziko návyku!

Třezalka je bylina na sto chorob, včetně alkoholismu.

Čaj proti závislosti
3 pl třezalky, 2 pl ostropestřce mariánského, 3 pl šípků, které jsou dobrým prostředkem pro vitamín C, 3 pl máty peprné, promíchat, 1 pl této směsi zalít 1 skl.vařící vody, stát zakryté 30 min. Přecedíme a vymačkáme, pak přidáme šťávu ze tří citrónů, 50 g medu. Po 1 třetině skl. 3x denně 30 min. před jídlem. Pít 2 – 3 měsíce. Nebudete pak ve stavu závislosti.

Játra poškozená alkoholem
Při poškozených játrech (alkohol) ráno nalačno půl čaj. lžičky rozemletých semen ostropestřce mariánského.
Jana, 06.03.2012 13:26:52, IP: ***.***.217.2, #159898
než začne tento čaj působit, bude alkoholička pravděpodobně mrtvá, upije se.Je šílené, že někdo může takto ohrožovat druhé na životě, "léčitel".Samozvaný.Verusko, klikněte na diskuzi Alkoholik.cz, tam se Vám uleví, najdete pravdivé rady na Váš problém.Alkoholismus je nevyléčitelný.
Dalibor, 06.03.2012 14:39:43, IP: ***.***.30.217, #159903
A jéje,tady je zas někdo moc chytrej.Ten čaj na odvikání od alkoholu mám vyzkoušený sám na sobě a už po třech dnech užívání jakýkoliv alkohol chutná jak odvar s ponožek,funguje to rychle a zcela úžasně.
Eva, 06.03.2012 17:11:44, IP: ***.***.130.49, #159914
Milá Verusko,dojímá mně Vaše snaha o vyléčení. Pomohla jsem mé příbuzné, pila 10let, zničené zdraví, rodina, vše... Ale boj jsme vyhrali! Zůstala jsem v rodine sama, která jsem ještě měla sílu na to, pak jednou, s pomocí mé kamarádky se nám to povedlo a řekla rozhodné ANO léčbe. Stal se zázrak, dokázala to pouze ambulantní léčbou! To by nikdo nikdy neřekl. Nejtěžší je začít!! Udělat prvý krok. Přeji Vám to z celého srdce. Jinak se upijete k smrti, jiné Vás nečeká. Změnte prostředí, kamarády..., venujte se někomu, hladujícím dětem...je tolik hodnotných a naplňujících věcí na světě. Myslím na Vás a hodně držím palce..a prosím Nebe o pomoc
veuska, 06.03.2012 18:54:15, IP: ***.***.0.167, #159921
milá evo,děkuji za slova podpory,jako Daliborovi za bylinky...muj největší problém je ,že nikdo netuší,co mě trápí..padá na mě jedna tíha za druhou-a tak nějak jsem na vše sama,já si nestěžuji,to je nás víc,ale já jsem okolím viděna jako krásná,atraktivní,úspěšná,dobrá matka...a tu tíhu řeším sklenkou,nikdo nic nevidí,nikde nic rozbité zatím není...ale je to na hraně...vše je o vuli,a já ji ztrácím..nehledám slova utěchy,asi najdu jen posměch,ale musím.jsem silná,dost jsem toho dokázala.tohle -pokud se podaří,bude velká výhra...všichni mě mají rádi.nesmím je zklamat-hlavně své děti.a děkuji všem,kteří bez slov kritiky se snaží pomoci.ver
:-), 06.03.2012 20:06:35, IP: ***.***.79.36, #159923
Tu si zas někdo plete alkoholismus s pijáctvím, že Dalibore. Nemáš ponětí co to alkoholismus je, stejně jako ten jouda co už sem nesmí psát, ten to léčil kefírem a dřepy, blboň.
        Předchozí   1 .. 1018101910201021102210231024 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.