Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
!, 18.12.2011 20:22:11, IP: ***.***.7.140, #156185polb mi prdl., (IP: **.**165.45) 24.8.2011 09:02
jana nettle kopřiva je jedna osoba lidé.cz nebo mpdrý nick všude jen nadává všem
Nelly, 18.12.2011 21:21:39, IP: ***.***.64.21, #156188Přeji všem pěkné sváteční odpoledne. Původně jsem chtěla psát o včerejšku u nás, ale reaguji na zprávu o smrti V.Havla.Zkopírovala jsem příspěvek reagující na tuto událost a dodávám,že se vším, co je v něm napsáno naprosto souhlasím a lépe bych svůj názor na tohoto člověka nevyjádřila.
21.2.2009 09:37 - Míla
Co je pozitivního na člověku, který si na morálku jen hraje? Vždyť celá jeho osobnost jak je prezentována je jen mediální bublinou, kdo z vás, kteří ho tak bráníte si uvědomuje fakta, která se obvykle neprezentují? Copak nikdo z vás nevidí, kolik lidí díky jeho "humanismu" přišla o práci v lepším případě a kolik o život? Jako malého ho houpali v Lucerně na klíně nacisti, tzn. jeho rodina radši zastávala názor nepřijít o majetek, než bojovat za národ, to dostal do vínku, kdo z disidentů měl tak volné podmínky jako on??? Většina jich skončila v uranových dolech, on ne, proč asi? Co je obdivuhodné na někom, kdo si užívá pití a ženských, občas vyplodí hru o stejném tématu, když už se taková hra zrealizuje, mívá obvykle jen premiéru, která bývá často derniérou pro nedostatek zájemců o shlédnutí i přes mediální kampaň... Jaktože někdo obdivuje člověka, který chtěl zrušit Benešovy dekrety, které nás, ač si to málokdo uvědomuje, stále chrání? Kdyby se opravdu vzala holá fakta, ne mediální obraz, hledal by se v historii těžko člověk, který tolik škodil vlastnímu státu.
Sama za sebe k tomu všemu dodávám, že mediální vynášení jeho stupidních her,mi pokaždé připomnělo pohádku " Císařovy nové šaty."
Mějte se a věřím, že naše přátelství nerozdělí rozdílný názor, třeba právě na tuto dnešní událost.
?, 18.12.2011 21:40:43, IP: ***.***.7.140, #156192(IP: **.**165.45) 24.5.2010 22:58
Kdyz me prepadne ten strach tak si pustim peknou hudbu a soustredim myslenky na neco fakt peknyho treba kdyz se mi narodila holcicka a pak se hodne soustredim na malou jsou ji uz dva roky.to my aspon trochu prebije ty hnusny myslenky.deti jsou zlaticka
Miloš, 20.12.2011 0:35:40, IP: ***.***.213.146, #156243Chudák dítě mít rodiče takového dementa.
Zdeněk, 20.12.2011 0:42:16, IP: ***.***.209.250, #156244Co nám po něm zůstalo? Obyčejným lidem nezaměstnanost kriminalita korupce.
Všechno to mediální divadlo je přehnané.
Zas tak našemu národu nepomohl. Snad jen že už můžem cestovat kam chceme. Ale to je vše bohužel !!
Zdeněk, 20.12.2011 0:44:34, IP: ***.***.209.250, #156245Co nám po HAVLOVI zůstalo? Obyčejným lidem nezaměstnanost kriminalita korupce.
Všechno to mediální divadlo je přehnané.
Zas tak našemu národu nepomohl. Snad jen že už můžem cestovat kam chceme. Ale to je vše bohužel !!
?, 30.12.2011 21:24:46, IP: ***.***.7.140, #156600Brečíš hezky,ale na blbým hrobě.
Dalibor, 30.12.2011 21:47:01, IP: ***.***.56.38, #156601jsi hloupí človk Zdendo.
Jana, 31.12.2011 5:56:30, IP: ***.***.217.2, #156605Ale to, že Ty jsi na úrovni, si opravdu myslíš jen Ty sám, Dalibore, léčiteli, češtináři.Proč urážíš?
Eva, 31.12.2011 8:24:34, IP: ***.***.246.147, #156608Zdravím.Původně jsem se chtěla jen pochlubit s tím,že se setra vrátila po 4 měsících z léčebny. Snad začíná nový život. Je plná energie. Neviděla jsem ji tak spokojenou spoustu let.Uvidíme.Teď jsem si přečetla příspěvky na spříznivkyni a tady a nedá mi se k nim nevrátit.Jano,proč tě vadí,že tady Dalibor uráží a na spříznivkyni ty urážíš jeho? Nemá náhodou každý nárok na svůj názor.O tom přeci je demokracie.I já jsem prezidenta obdivovala. To že dneska vypadá naše společnost tak,jak vypadá není vina jednoho člověka. To,co se děje zavinili nenažraní lobisti,politici,banky a potažmo my všichni,protože jsme přistoupili na jejich hru s námi.Myslím,že jediná chyba pana Havla byla,že revoluce byla moc sametová,ale to už asi prostě byla jeho povaha. Byl asi málo radikální.Hezký nový rok,hodně zdraví a štěstí.
Dalibor, 31.12.2011 11:47:51, IP: ***.***.56.38, #156622Ahoj Evi,tvojí sestře přeji at ji to vydrží a kdyby to na ni zas přišlo a ona se moc chtěla zuby nechty ubránit,napíšu ti bylinkoví recept na potlačení chuti na alkohol.To co píše Jana je mi úplně jedno.
Scouttorb, 02.01.2012 4:28:58, IP: ***.***.233.17, #156690ęóđţ
ŕáńĺíň
ęóęëŕ
ěŕřŕ
jo, 05.01.2012 6:06:53, IP: ***.***.56.255, #156831president je jen hlava
Ale ti pod ním rozhodují,jinak havlování celé svátky bylo moc,proč přejmenovávat letiště ?Proč lodí vozit kytice až do dunaje nebylo by lepší je pustit po vlatave nechaj plují po vodě.Jo udělat důstojné pohřeb stejno věřící nebyl,v jeho hospůdce kde rád seděl tuna pražáci chtěj přejmenovatTolik peněz kéž by s tím nesouhlasili letiště a všechny papíry měnit po celém světě jeho hry každý kolem kol je neuznává přiakávají jen ti kdo s toho má.jinak kdo měl má kdo měl jezdil i dřív do cuziny že jsou hranice otevřené zas jezdí létaj kdo má.lidi s důchodu nemají ani na nájem tak co.nechte ho spát je na světě moc kvalitních lidí tak co u nás taky.
Nelly (IP: **.**6.64.21) , 05.01.2012 6:10:38, IP: ***.***.56.255, #156832Přeji všem pěkné sváteční odpoledne. Původně jsem chtěla psát o včerejšku u nás, ale reaguji na zprávu o smrti V.Havla.Zkopírovala jsem příspěvek reagující na tuto událost a dodávám,že se vším, co je v něm napsáno naprosto souhlasím a lépe bych svůj názor na tohoto člověka nevyjádřila.
21.2.2009 09:37 - Míla
Co je pozitivního na člověku, který si na morálku jen hraje? Vždyť celá jeho osobnost jak je prezentována je jen mediální bublinou, kdo z vás, kteří ho tak bráníte si uvědomuje fakta, která se obvykle neprezentují? Copak nikdo z vás nevidí, kolik lidí díky jeho "humanismu" přišla o práci v lepším případě a kolik o život? Jako malého ho houpali v Lucerně na klíně nacisti, tzn. jeho rodina radši zastávala názor nepřijít o majetek, než bojovat za národ, to dostal do vínku, kdo z disidentů měl tak volné podmínky jako on??? Většina jich skončila v uranových dolech, on ne, proč asi? Co je obdivuhodné na někom, kdo si užívá pití a ženských, občas vyplodí hru o stejném tématu, když už se taková hra zrealizuje, mívá obvykle jen premiéru, která bývá často derniérou pro nedostatek zájemců o shlédnutí i přes mediální kampaň... Jaktože někdo obdivuje člověka, který chtěl zrušit Benešovy dekrety, které nás, ač si to málokdo uvědomuje, stále chrání? Kdyby se opravdu vzala holá fakta, ne mediální obraz, hledal by se v historii těžko člověk, který tolik škodil vlastnímu státu.
Sama za sebe k tomu všemu dodávám, že mediální vynášení jeho stupidních her,mi pokaždé připomnělo pohádku " Císařovy nové šaty."
Mějte se a věřím, že naše přátelství nerozdělí rozdílný názor, třeba právě na tuto dnešní událost.
Jana (IP: **.**.217.2) Je to moc mírně napsáno, skutečnost je daleko horší.Oni komunisti věděli, že alkoholik je slaboch, snadno manipulovatelný, vydíratelný.....nějaká pravda, láska u tohoto pána byla jen slova na oblbnutí národa..
Jana, 05.01.2012 15:17:09, IP: ***.***.217.2, #156848Kolik manželek ošetřuje své manžele, bez jeptišek a lékařů kolem, a na pohřeb nedostanou od státu už ani těch 5 tisíc pohřebného!Proč nebyl nikde vidět jako zemřelý, kdy vůbec zemřel, kdoví, jak to vše bylo.Nechápu také, proč má Veškrnová stále bodygardy, limuzíny, je to trapná komedie za peníze nás všech.