heliantiel, 09.07.2012 21:56:42, IP: ***.***.221.138, #165296Nikde jsem tu nenašla zmínku o regresní terapii, jako o alternativní léčbě a přijde mi to jako veliká škoda. Regresní terapií se dá vyčistit a objasnit spousta věcí, jak zdravotních, tak psychických.
Co se dá regresní terapií řešit?
traumata, zážitky, se kterými se nepodařilo vyrovnat (ztráta blízké osoby, potrat, rozvod, problematické dětství, domácí násilí, problémy s bývalými partnery, fyzické a sexuální zneužívání …)
pocity a emoce, se kterými si nevíme rady (vztek, plačtivost, lítost, nedostatek sebevědomí, problém s přijetím sebe sama, svého těla...) neschopnost koncentrace, smutek, apatie, nejistota, deprese, posttraumatické stavy, stres, psychospirituální krize
vztahové problémy (problém navázat trvalý vztah, problém vyrovnat se s rozchodem s partnerem …)
bolesti a problémy bez zjevné fyzické příčiny (migrény - bolesti hlavy, poruchy spánku, astma, epilepsie, štítná žláza, ekzémy, koktavost, bolesti břicha, končetin, různé alergie...)
problémy s otěhotněním
problémy s nadváhou, stravovacími návyky (přejídání, odmítání jídla, nechutenství, poruchy příjmu potravy)…
zjišťování přesného času narození
poruchy spánku, problémy s dýcháním, ztráta energie, neurózy, únava, úzkost...
různé pocity strachu (strach z výšek, hloubek, lidí, vody, hmyzu, pavouků, uzavřených nebo volných prostor, o život, ze smrti, že mě nikdo nemá rád ...