Diskuse - Jak na oči,když doktor nepomůže
RgjUwspGGmSWVf, 06.10.2012 18:31:47, IP: ***.***.129.218, #169487Je1 jsem začla pilates, jedu denně 30 minut a vfdsledky jsou hodně zne1t, dvd stojed pe1r korun a je1 cvičedm podle toho, kdy si tu půlhodinku denně vyšetředm, držedm pěsti.:)
CaOvHvRQBtxUnPMS, 23.12.2012 2:24:47, IP: ***.***.93.50, #172295Deep thought! Thanks for crontbiuting.
ogJLFhwIkjUr, 23.12.2012 23:35:01, IP: ***.***.58.16, #172398I wish to show some thanks to you for reinuscg me from this type of setting. Because of surfing around through the the net and getting ideas which were not powerful, I figured my life was done. Being alive without the solutions to the problems you've fixed all through your main site is a crucial case, and ones that could have in a negative way affected my career if I had not noticed your web page. Your main understanding and kindness in handling everything was important. I am not sure what I would have done if I hadn't discovered such a stuff like this. I'm able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for your high quality and effective help. I won't hesitate to refer the blog to any person who wants and needs tips on this subject matter.
TcWRqAHYIeKG, 25.12.2012 11:07:31, IP: ***.***.68.153, #172479Domnedvala jsem se, že Atelie9r Done1t šije pro ty, co si hrajed na Kelty či čaroděje a připadalo mi to jako legitimned peisdkatolnkfd ze1měr. To je šok - ta ctiže1dost bfdt považove1na za textilned vfdtvarnici. Protože Umprume1ci apod.naředkajed, jak je těžke9 prorazit s vlastned tvorbou, obe1ve1m se, že jednedm z důvodů Done1torske9ho faspěchu je to, co se tu spre1vně pranfdřuje - absence slušivfdch hadrů pro plnoštedhle9. Nenamlouvejme si, že přerostle1 padese1tilete1 paned může kopedrovat modelku vel.48, ktere1 me1 spre1vne9 držened těla a pel mle1ded. Voled mezi polyesterovou krabiced a splfdvavfdm "kreativnedm" he1bitem.Ledbed, neledbed: 1 0
pdiEQWtJlzlzFOkLh, 25.12.2012 19:13:07, IP: ***.***.61.159, #172537PershendetjeDesha t`ju falenderoja se pari per pegejigjrn tuaj te cilen do ta rilexoj kushedi sa here per ti mbushur mendjen vetes.Une sic e thashe nuk e kam fare problem kete diete pasi dhe puna qe bej me ben ta ha dreken vone gati afer darkes dhe nuk ndjej uri (kuptohet pas nja dy kafeve), dhe se kam problem te dobesohem gjithe andej qe shpresoj shume, nuk di une kisha akoma nje pyetje pasi kam dy femije dhe djali i vogel nuk eshte se me le shume rehat te themi qe une ti kushtohem vetes e kam edhe me gji, edhe pse ne kete periudhe do te doja tja hiqja pasi ai po mbush dy vjec, shkak ky qe me lekund akoma per te nisur dieten, por doja nje keshille akoma nga ju, per problemin tim kam blere rripin vibraton tek topshop i cili te lejon te biesh ne pjeset ku deshiron besoj se i kombinuar me dieten do jete si nje fitnes i mundshem per mua apo jo?Faleminderit sigurisht qe un kete diete do ta bej sepse eshte vertet shume e lehte te pakten per mua, dhe uroj dhe e shpresoj shume rezultatin tek une dhe sigurisht qe do jap komentet e mia per kete.
valéria, 25.02.2015 20:54:37, IP: ***.***.227.225, #191335Dobrý den , mala som pterigium a som asi rok po operacii opet sa mi to vratilo je to dost neprijemne a lekar mi povedal ze sa to u mldych ludi vrati .Je to dost bolestiva operacia a nechcela bi som si to už zopakvat .Prosim poradte.
Martina, 16.03.2015 11:01:31, IP: ***.***.114.82, #191890Dobrý den,
před měsícem jsem navštívila oční lékařku - diagnóza
ablace zadní sklivcové membrány.
Zákaly mám velké a velice mě obtěžují.
Je nějaká léčba, která alespoň uleví od těchto problémů.
Děkuji za odpověď
Martino, 16.03.2015 11:12:01, IP: ***.***.18.123, #191892Specializovaná pracoviště, která se tímto zabývají je oční klinika v nemocnici na Karlově náměstí Praha 2, Motol atd. Je potřeba doporučení od oftalmologa, ale když oslovíte některé z těchto pracovišť, jistě Vám poskytnou více informací. Karlík