2 velké mrkve, 1 malý květák, hrst rokety, 12 černých oliv (i konzervovaných), 100g majonézy, 50 g bílého jogurtu, 1 lžíce kremžské hořčice, 'l2 citronu, 1 citron na ozdobení, 1 lžíce olivového oleje, sůl, pepř
Očištěné mrkve a květák rozebraný na růžičky povaříme v mírně osolené vodě téměř doměkka. Zelenina by neměla být rozměklá. Vychladlou mrkev nakrájíme na kolečka, větší květákové růžičky na menší kousky a dáme společně do salátové mísy. Majonézu smícháme s jogurtem, olejem, hořčicí, citronovou šťávou, solí a pepřem a vmícháme k zelenině. Salát ozdobíme lístky rokety, vypeckovanými a na půlky pokrájenými černými olivami a plátky citronu. Můžeme podávávat jako předkrm nebo jako samostatný pokrm s čerstvým celozrnným pečivem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.