300 g uvařených krátkých těstovin (mušličky apod.), 400 g konzervované čočky, 1 červená cibule, 1 svazek ředkviček, 4 tvrdší rajčata, hrst petrželky nebo pažitky či řeřichy, několik kapek worcesterské omáčky, 2 lžíce (nejlépe jablečného) octa, 2 lžíce olivového oleje, špetka cukru, sůl, pepř
Uvařené, vychlazené těstoviny dáme se scezenou čočkou do salátové mísy. Cibuli a očištěné ředkvičky nakrájíme na jemná kolečka, rajčata nakrájíme na kostičky, zelenou nať jemně nasekáme a všechny přísady přidáme k těstovinám. Olej smícháme s octem, worcesterskou omáčkou, ochutíme nepatrně cukrem, mírně osolíme, opepříme a nalijeme na salát. Před podáním dáme na hodinu uležet do chladničky.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.