200 g uvařené (nejlépe celozrnné) rýže, 1 větší salátová okurka, 4 větší tvrdá rajčata, 1 menší čínské zelí, 1 citron, několik lístků čerstvé bazalky (nebo 1 lžička sušené), 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř
Neoloupanou okurku pokrájíme na kolečka a přidáme do mísy s uvařenou rýží. Dále vmícháme drobně pokrájená rajčata, omyté a jemně nasekané čínské zelí. Vše zalijeme olejem, pokapeme vymačkanou citronovou šťávou, ochutíme trochu pepřem, zamícháme a necháme aspoň 2 hodiny uležet v chladničce. Před podáním vmícháme jemně nasekanélístky bazalky nebo lžičku sušené. Obměna: Místo rýže můžeme použít cous-cous.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.