2 velká jablka, 200 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 1/2 citronu,10 vlašských ořechů, 1 lžíce (olivového) oleje, sůl, pepř
Jablka oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Pokapeme je trochu citronovou šťávou, aby dužina nezhnědla. K jablkům přidáme kostičky sýra, oloupané a nasekané vlašské ořechy, pokapeme vše olejem, mírně osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Podáváme s toasty.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Dobrý večer, taky máme batoh Beckmann a za mě fakt velká spokojenost. Pokud nebudete třeba spokojená, batoh se dá vrátit. Batoh je navíc lehký, má... (zkráceno)
Mám tu jejich denní a noční konopnou mast CC cream s cbd a cbg a hodně se mi po nich zlepšil ekzém. Používám ji i na obliček, protože mám extrémně... (zkráceno)
Děkuji za odkaz, hned jsem si másla objednala a těším se, až je ochutnám :)
Dobry den, za me doporucuju - pomohli mi loni s pejskem, ktereho jsme meli 10 let a sama bych to fakt nezvladla. Je s nima dobra domluva,... (zkráceno)