2 velká jablka, 200 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 1/2 citronu,10 vlašských ořechů, 1 lžíce (olivového) oleje, sůl, pepř
Jablka oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Pokapeme je trochu citronovou šťávou, aby dužina nezhnědla. K jablkům přidáme kostičky sýra, oloupané a nasekané vlašské ořechy, pokapeme vše olejem, mírně osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Podáváme s toasty.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Mouku je snadné podle mě nahradit :). Buď seženeš něco ve zdravé výživě nebo pokud chceš něco spešl, co je opravdu chuťově dobré, tak se podívej ne... (zkráceno)
Já užívám v rámci detoxikace Ostropestřec forte od Naturevia a můžu doporučit. Jsou to kapsle s kvalitním složením bez umělých barviv, konzervantů... (zkráceno)
Příští pátek jdu na kolon.mám strach budou mi to dělat v Ustí nad/ Labem ale nejsem žádná fňukna vydržím dost