400-500 g fazolek (i mražených), 100 g ementálu, 1 žlutá nebo červená paprika, svazek ředkviček, 2 velká tvrdší rajčata, 1 červená cibule, 1 stroužek česneku, hrst pažitky nebo petrželky, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce octa, sůl, pepř
Fazolky pokrájené na kousky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme vychladnout. Očištěnou papriku pokrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky, rajčata na malé kousky a přidáme k fazolkám. Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou zelenou natí, zakapeme olejem, octem, mírně osolíme, opepříme a necháme 10 minut odpočinout. Touto marinádou salát zalijeme, promícháme a ozdobíme kostičkami ementálu.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Vzhledem k tomu, že mám obě děti nakonec v soukromé školce, které původně chodily do státní, tak u mě je volba jasná a za mě jedině soukromé... (zkráceno)
Zdravím, potřebovala bych se poptat, jak to chodí ve státních školkách. Je možné tam dítě umístit pouze na 2-3 dny v týdnu nebo musí odchodit celý... (zkráceno)
No ono taky hodně záleží na tom, od jakého je doplněk výrobce. Za sebe můžu doporučit naturevia,protože mají kvalitní ty doplňky a jestli chceš něco... (zkráceno)
Ahojte, bola som na liekoch, lebo som mala veľké úzkosti. Tohto liečiteľa mi odporučila známa. Musím povedať, že mi veľmi pomohol. Som bez liekov... (zkráceno)
Zdravím, Znám páleni i chlad na kůži, hoříci tváře, poslední 4 roky x lékařských vyšetření bez výsledku dalších x preparátů , léků bez výsledku,... (zkráceno)