350-400 g dlouhých těstovin (špagety, tagliatelle apod.), 500 g čerstvého (nebo 250 g mraženého špenátu), 1 cibule, 2 stroužky česneku, 80 g nivy, 200 ml smetany, špetka muškátového oříšku, sůl, pepř, 30 g másla, sůl
Čerstvé špenátové listy důkladně propláchneme pod tekoucí vodou a v nepatrném množství mírně osolené vody je krátce spaříme. Scedíme je, pokrájíme na menší kousky a pak je krátce podusíme na másle a drobně nakrájené cibuli a nasekaném česneku. Máme-li jen mražený špenát, necháme jej rovněž podusit, dokud se zcela nerozmrazí. Rozdrobenou nivu rozmícháme se smetanou dohladka a přidáme do špenátu. Ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Přidáme uvařené těsto viny a promícháme s připravenou špenátovou omáčkou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.