350-400 g dlouhých těstovin (tagliatelle, špagety apod.), 2 malé fenykly, 1 středně velká cibule, 100-150 ml smetany, 50 g tvrdého strouhaného sýra (nejlépe parmazán nebo čedar), 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Fenykly zbavíme stonků (zelenou nať uchováme na později) a odřízneme kořenovou část. Pak je pokrájíme na čtvrtky, necháme vařit v mírně osolené vodě a když změknou, rozmixujeme je. Cibuli mezitím zpěníme na oleji, přidáme rozmixované fenykly, sůl, trochu pepře a nakonec smetanu. Povaříme krátce, dokud omáčka nezhoustne. Do omáčky přidáme uvařené horké těstoviny, strouhaný sýr, vše promícháme a ihned podáváme. Na talíři posypeme těstoviny nasekanou zelenou fenyklovou natí.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.