350-400 g dlouhých těstovin (tagliatelle, špagety apod.), 2 malé fenykly, 1 středně velká cibule, 100-150 ml smetany, 50 g tvrdého strouhaného sýra (nejlépe parmazán nebo čedar), 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Fenykly zbavíme stonků (zelenou nať uchováme na později) a odřízneme kořenovou část. Pak je pokrájíme na čtvrtky, necháme vařit v mírně osolené vodě a když změknou, rozmixujeme je. Cibuli mezitím zpěníme na oleji, přidáme rozmixované fenykly, sůl, trochu pepře a nakonec smetanu. Povaříme krátce, dokud omáčka nezhoustne. Do omáčky přidáme uvařené horké těstoviny, strouhaný sýr, vše promícháme a ihned podáváme. Na talíři posypeme těstoviny nasekanou zelenou fenyklovou natí.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
patně sem šlápla a utrhl se mi malíček zespodu u chodidla,trhlina byla asi 1 cm.dnes ji mám así 2 mm,ale poád se to víc nehojí, trvá to již pes ti... (zkráceno)
Ahoj ano přesně tento. Já už sem právě zkoušela spoustu krémů a tak ale to mi nějak nefunguje :D Jinak drink už mám doma
Bety s tímto drinkem mám taky zkušenost a opravdu jsem už po pár týdnech na sobě zpozorovala výrazné zlepšení
Dobrý den, za mě dragonfly super. Cokoliv jsem si tu objednala tak naprostá spokojenost
Já nosím punčocháče či punčochy pod kalhoty zcela běžně,zvykl jsem si na ně jako na běžné spodní prádlo. A u žen jsem často zaznamenal,že punčochy... (zkráceno)