350-400 g špaget, 1 velká zelená paprika, 1 větší mrkev, 2 řapíky celeru, 2 stroužky česneku, několik lístků bazalky (nebo 1 lžička sušené), hrst petrželky, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř
Semínek zbavenou papriku nakrájíme na tenké nudličky, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, řapíky celeru zbavíme vláken a nakrájíme nadrobno. Zeleninu dáme do mísy, přidáme nasekané lístky bazalky, nasekanou petrželku, zakapeme olivovým olejem, promícháme s prolisovanými stroužky česneku, osolíme, opepříme a necháme aspoň hodinu uležet v chladničce. Pak uvaříme v mírně osolené vodě špagety, scedíme je, horké je vmícháme do mísy, důkladně promícháme se zeleninou a ihned podáváme.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.