350-400 g špaget, 150 g nivy, 300 g lučiny nebo žervé, svazek jarní cibulky, 250 ml mléka, 50 g tvrdého strouhaného sýra, 30 g másla, sůl, bílý pepř
Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a podusíme na másle. Nivu rozdrobíme, vmícháme do mléka a s lučinou nebo s žervé rozmícháme dohladka a vmícháme k zelenině. Za stálého míchání prohřejeme a ochutíme solí a bílým pepřem. Omáčku vmícháme do hrnce se scezenými, uvařenými těstovinami, krátce prohřejeme a ihned podáváme. Podle chuti můžeme posypat strouhaným sýrem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.