350-400 g špaget, 150 g nivy, 300 g lučiny nebo žervé, svazek jarní cibulky, 250 ml mléka, 50 g tvrdého strouhaného sýra, 30 g másla, sůl, bílý pepř
Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a podusíme na másle. Nivu rozdrobíme, vmícháme do mléka a s lučinou nebo s žervé rozmícháme dohladka a vmícháme k zelenině. Za stálého míchání prohřejeme a ochutíme solí a bílým pepřem. Omáčku vmícháme do hrnce se scezenými, uvařenými těstovinami, krátce prohřejeme a ihned podáváme. Podle chuti můžeme posypat strouhaným sýrem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Dobrý večer, holky poradíte - jaký odličovací gel a pleťová voda je ideální na hodně suchou pleť?
Dobrý večer, holky poradíte - jaký odličovací gel a pleťová voda je ideální na hodně suchou pleť?
No tak to je krásná práce, také by mě stačilo tak 20 kilo a byla bych spokojená. Pročítala jsem si to a dost mě to navnadilo, když jsem si četla i ty... (zkráceno)
Ahojky, já miluji barevné plavky, tak jsem si objednala na eshopu relleciga, mám od nich doma už jedny a vypadají opravdu fantasticky.
Měli jsme ten stejný problém, pořídila jsem i inhalační přístroj, ten dceři pomáhá a k tomu kapky Pinio Nasal, které můžeš použít jak do nosu, tak i... (zkráceno)