400 g krátkých těstovin (vřetýnka apod.), 400 g tofu, 2 vejce, 300 ml mléka, 30 g hladké mouky, 50 g strouhaného parmazánu nebo čedaru, špetka muškátového oříšku, hrst petrželky, 30 g másla, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel, do kterého přidáme strouhaný parmazán, na kostičky nakrájené totu, ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme žloutky. Pak přidáme ušlehaný sníh z bílků, uvařené těstoviny, nakrájenou petrželku a celou směs dáme do olejem vymazané zapékací mísy. V předem vyhřáté troubě zapékáme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Šla bych do něčeho, co ženy nosí a to jsou podle mě šperky. Přijde mi to jako jistota.
Přemýšlím nad náramkem nebo řetízkem, tak se musím kouknout, co kde mají.
Na Vánoce jsem kupovala příteli náramek z eshopu Olivie a ten se mu líbil moc. Rozhodně je tam z čeho vybírat, tak koukni :)