150 g tofu, 100 g žampiónů, 60 g cibule, 20 g oleje, pepř, mletý kmín, sůl
Tofu osušíme a nakrájíme na kostky, které opečeme na polovině oleje. Na druhé polovině oleje osmahneme drobně nakrájenou cibuli, osolíme ji, zalijeme 2 lžícemi horké vody a dusíme do vysmahnutí. Poté k ní přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme je, okořeníme a dusíme dosucha. Opečené tofu promícháme s houbami a potom ještě 7 minut zapékáme. Podáváme s vařenými brambory.
1 porce přibližně obsahuje:
13 g bílkovin, 18 g tuku, 7 g sacharidů, 1,2 g vlákniny 240 kcal = 1000 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.