150 g tofu, 100 g žampiónů, 60 g cibule, 20 g oleje, pepř, mletý kmín, sůl
Tofu osušíme a nakrájíme na kostky, které opečeme na polovině oleje. Na druhé polovině oleje osmahneme drobně nakrájenou cibuli, osolíme ji, zalijeme 2 lžícemi horké vody a dusíme do vysmahnutí. Poté k ní přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme je, okořeníme a dusíme dosucha. Opečené tofu promícháme s houbami a potom ještě 7 minut zapékáme. Podáváme s vařenými brambory.
1 porce přibližně obsahuje:
13 g bílkovin, 18 g tuku, 7 g sacharidů, 1,2 g vlákniny 240 kcal = 1000 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
No tak u toho kolagenu jsem po dvou měsících začala pozorovat razantní zlepšení pleti a cca po 4 měsících mi kadeřnice opěvovala nové podrosty :)
Zdravím, je mi 41 let a začínám mít velký problém s erekcí. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti z tohoto hlediska, začal jsem sportovat,... (zkráceno)
Já mohu za sebe říct, že jsem hodně hodně hodně dlouho hledala a pak jsem našla kartářku a léčitelku dohromady (díky vesmíre) na vesteni24.cz -... (zkráceno)
Já si u toho vitamínu C nejsem tak nějak jistá. Myslíte si, že se vyplatí to kupovat pro sebe i děti? myslíte si, že to má tělo nějakým způsobem... (zkráceno)
Je vhodná i pro citlivější pleť ? Hlavně to tonikum by mě zajímalo, protože s těmi mám hlavně špatnou zkušenost.