100 g sýra tofu, 5 g soli, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koře¬ní, 50 g cibule, 1/2 lžičky tymiánu, 10 g šunky, 20 g oleje, 1 lžíce sójové omáčky, 2 dl mléka, 15 g hladké mouky, sůl, ocet
Na oleji osmahneme dosklovita jemně nakrájenou cibuli, plátek šunky, osolíme, přidáme ostatní koření a na plátky nakrájené tofu. Podlijeme vodou a asi 10 minut dusíme. Vše necháme v chladu odležet alespoň 2 hodiny. Pak rozmícháme mouku v mléce, přidáme k marinádě, ze které jsme tofu předem vybrali, a přivedeme k varu. Za stálého míchání omáčku asi 10 minut povaříme a dochutíme octem a solí. Tofu prudce osmahneme na 1 lžíci oleje a necháme v omáčce prohřát. Podáváme jako klasickou svíčkovou s knedlíkem.
1 porce přibližně obsahuje:
17 g bílkovin, 21 g tuku, 16 g sacharidů, 0,7 g vlákniny 320 kcal = 1340 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.