100 g sójových kostek, 250 g mražených fazolek, 1 kedlubna, 3 stroužky česneku, 2 jarní cibulky, 100 g kešu oříšků, 1/2 lžičky (hnědého) cukru, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce kukuřičné nebo bramborové moučky, 200 ml zeleninového vývaru (i z kostky), 1 lžička mletého zázvoru, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
V míse smícháme sójovou omáčku se lžící oleje, s cukrem, zázvorem a pepřem, přidáme sójové kostky, povaříme 15 minut a pak je necháme 20 minut bobtnat. V pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje, zpěníme na něm jemně nasekaný česnek a drobně nakrájenou jarní cibulku, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou kedlubnu, osolíme ji, nepatrně podlijeme vodou a podusíme téměř doměkka. Pak přidáme polorozmrazené fazolky a společně krátce dodusíme. Zeleninu vyjmeme a necháme na teplém místě. Na pánvi rozehřejeme ještě zbývající lžíci oleje, přidáme scezené sójové kostky a ze všech stran je osmahneme. Do pánve vrátíme zeleninu, přisypeme kešu oříšky, vše zalijeme vývarem rozmíchaným s kukuřičnou nebo bramborovou moučkou a omáčku za stálého míchání necháme zhoustnout. Podáváme s rýží.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.