Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Rošťáci

29.8.2006 / Rubrika: Sója a tofu

100 g tofu (2 plátky), 2 vejce, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce Solamylu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky worcesterské omáčky, 2 stroužky česneku, 20 g oleje na smažení

Vejce, hořčici, Solamyl, sůl, pepř, worcester a utřený česnek umícháme v misce. Do směsi naložíme plátky tofu minimálně na půl dne. Smažíme na oleji a podáváme s brambory nebo chlebem.

1 porce přibližně obsahuje:
14 g bílkovin, 21 g tuku, 7 g sacharidů, O g vlákniny
270 kcal = 1130 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

Aktuálně v diskusích
dnes16:59
23 reakcí

jarní detox těla

Já užívám v rámci detoxikace Ostropestřec forte od Naturevia a můžu doporučit. Jsou to kapsle s kvalitním složením bez umělých barviv, konzervantů... (zkráceno)

Laura
dnes16:46
12 reakcí

bílé zuby

A jak to funguje?

Majka
dnes16:30
904 reakcí

KOLONOSKOPIE

Příští pátek jdu na kolon.mám strach budou mi to dělat v Ustí nad/ Labem ale nejsem žádná fňukna vydržím dost

Zdenka
dnes15:43
6 reakcí

erekce-jak na ni

Za jak dlouho to zabere? a jak dlouho ten účinek trvá?

Michal
včera20:29
3 reakcí

BIO křupky

Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?

Adéla
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.