Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Sója a tofu > Papriky zapečené se sójou a ovesnými vločkami

Papriky zapečené se sójou a ovesnými vločkami

29.8.2006 / Rubrika: Sója a tofu

4 velké papriky, 150 g uvařených sójových bobů, 80 g ovesných vloček,1 malá mrkev, 1 malá konzerva kukuřice (asi 150 g), 1 červená cibule, 1 vejce, 4 lžíce mléka, 1 lžička Vegety nebo Podravky či Aromatu, 100 g strouhaného sýra, 400 g rajčatového pyré, olej na vymazání zapékací mísy, sůl, pepř

Ovesné vločky propláchneme vroucí vodou a scedíme je. Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme uvařené sójové boby, nastrouhanou mrkev, nadrobno nakrájenou červenou cibuli, z nálevu scezenou kukuřici, nastrouhaný sýr, Vegetu a směs zahustíme ovesnými vločkami. Ještě osolíme a opepříme. Směsí naplníme papriky, které předem zbavíme stopek jader, a vložíme je do olejem vymazané zapékací mísy, pokapeme rajčatovým pyré a pečeme asi 40 minut. Podle potřeby je nepatrně podléváme vodou nebo vývarem. Podáváme s opečenými nebo jinak upravenými bramborami

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes3:24
160 reakcí

Suchá pleť

Hodně dobrá je na tohle urea, používám kosmetiku s ní a fakt to pomáhá

Nina
včera22:43
11 reakcí

dětské oblečení

Mají tam i hezký oblečení pro dospělý…

lentilka77
včera11:27
3 reakcí

Testy DNA

A jak jste to zvládli ? Není to nic těžkého ?

Tereza
včera11:24
5 reakcí

Zjištění dna

Když ti dorazí ta sada, tak si ji rozbalíš a pak se stačí držet návodu, všechno tam máš krok po kroku napsané. Sadu pak zabalíš, pošleš zpátky a... (zkráceno)

Sandra
včera11:10
3 reakcí

Prenatální test otcovství

Jde tady ty domácí sady považovat za spolehlivé ?

Alice
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.