500 g filé z mořských ryb, 100 g másla, 30 g hladké mouky, 30 g strouhané housky, žloutek, 30 g cibule, citron, 50 g tvrdého sýra (eidam, parmazán apod.), několik zrnek pepře, vývar z ryb, sůl
Vyprané a očištěné rybí filé nakrájíme na stejnoměrné porce, vložíme do osolené vařící vody s kolečky nakrájené cibule, kořením a 10 až 12 minut zvolna vaříme. Vařené rybí filé vyjmeme, vývar zahustíme jíškou připravenou z hladké mouky a másla, promícháme a dobře provaříme. Provařenou omáčku zjemníme na závěr žloutkem. Vařené rybí filé vložíme do zapékací misky, přelijeme omáčkou, posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem a osmaženou prosetou strouhanou houskou, zakapeme rozpuštěným máslem a rychle zapečeme v rozpálené troubě. K hotovému pokrmu podáváme kolečko omytého citronu. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.