750 g očištěné tresky, 5 cI bílého vína, 60 g hrubé mouky, 130 g oleje na smažení, 2 vejce, sůl
Očištěné a omyté porce tresky necháme okapat, osolíme je a smáčíme v těstíčku, které připravíme z bílého vína, vajec, mouky, oleje a soli. Řídké těstíčko dobře rozšleháme a obalené porce tresky vkládáme ihned do rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách zvolna dočervena. Jako přílohu podáváme smažené bramborové hranolky, vařené brambory nebo bramborovou kaši a tatarskou omáčku.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.