600 až 900 g tresky bez kosti, 250 g rajčat, 1 citron, hořčice, mletá sladká paprika, 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa nebo citronové šťávy, 1 malá rajčatová šťáva, 1 dl mléka, rybí vývar nebo masox, sůl
Rybu očistíme, pokapeme citronem, po stranách trochu nařízneme, obložíme plátky rajských jablíček, potřeme hořčicí a posypeme paprikou. Z rajčatové šťávy, oleje, octa a mléka vy mícháme světlou omáčku, nalijeme ji na rybu a zvolna pečeme asi půl hodiny. Mezi pečením občas přeléváme rybím vývarem. Podáváme s vařenými brambory.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Já osobně nedám dopustit na fermentovaný čaj kombuchu. Tenje bohatý na vitamíny, antioxidanty a probiotika, takže je velmi zdravý pro zažívání a... (zkráceno)
Nejsem úplně zastáncem doplňků stravy, takže probiotika do těla přijímám za pomoci kombuchy, což je fermentovaný čaj. Je to velmi zdravý nápoj, který... (zkráceno)
Je určená primárně pro citlivou pleť. No jestli myslíš tu essenci, tak to se s tonikem nedá vůbec srovnat, už při té aplikaci je to poznat. Pleť po... (zkráceno)
Já mám velmi dobré zkušenosti s jiným čajovým nápojem, a to konkrétně s kombuchou, která mi velmi chutná. Je to fermentovaný čajový nápoj, který je... (zkráceno)
Hledám něco přírodního na podporu imunity, samozřejmě se snažím co nejvíce získat ze stravy, ale ještě hledám něco na doplnění.