600 až 900 g tresky bez kosti, 250 g rajčat, 1 citron, hořčice, mletá sladká paprika, 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa nebo citronové šťávy, 1 malá rajčatová šťáva, 1 dl mléka, rybí vývar nebo masox, sůl
Rybu očistíme, pokapeme citronem, po stranách trochu nařízneme, obložíme plátky rajských jablíček, potřeme hořčicí a posypeme paprikou. Z rajčatové šťávy, oleje, octa a mléka vy mícháme světlou omáčku, nalijeme ji na rybu a zvolna pečeme asi půl hodiny. Mezi pečením občas přeléváme rybím vývarem. Podáváme s vařenými brambory.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.