600 g vykostěného rybího filé - tresky, 100 g tuku, 1 dl oleje, 100 g cibule, 3 -4 stroužky česneku, kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), 500 g rajčat, 1 dl bílého vína, mletý pepř, 300 g rýže, sůl
Do kastrolu dáme tuk s olejem, vložíme na něj oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Necháme zpěnit, přidáme 3 - 4 stroužky utřeného česneku, očištěnou a nakrájenou zeleninu, na kostky nakrájená rajčata, ze tří čtvrtin uvařenou rýži, bílé víno a sekanou petrželku. Pak vložíme očištěnou, osolenou a opepřenou rybu nakrájenou na větší kusy a vše vaříme na prudkém ohni asi 10 minut. Poté odklopíme pokličku a necháme znovu 6 až 8 minut vařit. Rybu vyjmeme, upravíme na mísu a zalijeme necezeným vývarem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.