600 g tresky, 2 I vody, půl litru mléka, slané brambory
Omáčka: 1 natvrdo vařený žloutek, sekaná petrželka, hořčice, muškátový květ, citronová šťáva, rybí vývar, máslo, sůl
Do 2 litrů vody, do níž přidáme půl litru mléka, vložíme nakrájené porce tresky a necháme přejít varem. Pak zmírníme oheň a necháme zvolna vařit ("táhnout") a rybu uvaříme doměkka. Když je měkká, opatrně ji vyjmeme, dáme na teplé místo, přidáme slané brambory a podáváme buď omaštěné máslem nebo s omáčkou.
Omáčku připravíme tak, že natvrdo vařený žloutek rozsekáme nadrobno, přidáme nasekanou petrželku, trochu hořčice, soli, muškátového květu, citronové šťávy, zalijeme rybím vývarem a na mírném ohni vaříme asi půl hodiny. Nakonec přidáme kousek másla.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.