600 g tresky, 2 dl octa, 100 g cibule, 2 bobkové listy, několik zrnek nového koření, 80 g slaniny bez kůže, 1 citron, 1 dl 33 % kyselé smetany, sůl
Tresku očistíme, vykostíme a necháme 24 hodin marinovat v chladu v marinádě připravené z octa, cibule nakrájené na kolečka, bobkového listu a zrnek nového koření. Ryby prošpikujeme slaninou, přidáme na kolečka nakrájený citron a upečeme. Z marinády a kyselé smetany připravíme omáčku. Podáváme se sterilovaným květákem, rajskými jablíčky a brambory vařenými ve slané vodě.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.