750 g filé z tresky, 2 dl bílého vína, 100 g cibule, 100 g oleje, moučné máslo, 500 g rajčat, sůl
Cibuli očistíme, nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme plátky ryby a podusíme s vínem, případně během dušení podlijeme vodou. Rybu vyjmeme, šťávu zahustíme moučným máslem, povaříme a přelijeme přes rybu. Podáváme obložené pečenými rajčaty.
Moučné máslo připravíme tak, že hladkou mouku smícháme s měkkým máslem v poměru 1: 1. Jako přílohu podáváme brambory v rozmanité úpravě a jemné saláty.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.