400 g filé z velryby, mletý pepř, 2 cibule, olej, 60 g másla, hladká mouka, vývar nebo voda, sůl
Velrybí filé důkladně očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče, v němž jsme osmažili na kolečka nakrájenou očištěnou cibuli, a pečeme v troubě. Při pečení poléváme maso šťávou a podléváme vodou. Měkké maso vyndáme, šťávu, ve které se maso peklo, zvolna vypečeme, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vývarem, a vše dobře provaříme. Procedíme jemným sítem, zjemníme máslem a podáváme s velrybím masem obloženým vařenou zeleninou podle sezóny. Vhodnou přílohou je houskový knedlík, vařené brambory nebo dušená rýže.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.