300 g štiky, 10 g oleje, 10 g hladké mouky, 1 lžička citronové šťávy, mletý pepř, sůl
Štiku nakrájíme na plátky asi 3 cm široké, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zprudka opečeme dorůžova na oleji v teflonové pánvi. Na talíři ji pokapeme citronovou šťávou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
29 g bílkovin, 11 g tuků, 4 g sacharidů, 230 kcal = 960 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Já osobně nedám dopustit na fermentovaný čaj kombuchu. Tenje bohatý na vitamíny, antioxidanty a probiotika, takže je velmi zdravý pro zažívání a... (zkráceno)
Nejsem úplně zastáncem doplňků stravy, takže probiotika do těla přijímám za pomoci kombuchy, což je fermentovaný čaj. Je to velmi zdravý nápoj, který... (zkráceno)
Je určená primárně pro citlivou pleť. No jestli myslíš tu essenci, tak to se s tonikem nedá vůbec srovnat, už při té aplikaci je to poznat. Pleť po... (zkráceno)
Já mám velmi dobré zkušenosti s jiným čajovým nápojem, a to konkrétně s kombuchou, která mi velmi chutná. Je to fermentovaný čajový nápoj, který je... (zkráceno)
Hledám něco přírodního na podporu imunity, samozřejmě se snažím co nejvíce získat ze stravy, ale ještě hledám něco na doplnění.