300 g štiky, 10 g oleje, 10 g hladké mouky, 1 lžička citronové šťávy, mletý pepř, sůl
Štiku nakrájíme na plátky asi 3 cm široké, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zprudka opečeme dorůžova na oleji v teflonové pánvi. Na talíři ji pokapeme citronovou šťávou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
29 g bílkovin, 11 g tuků, 4 g sacharidů, 230 kcal = 960 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.