750 g rybího filé Z mořských ryb, 60 g sádla, vejce, 1 dl mléka, 50 g cibule, 30 g hladké mouky, 50 g strouhané housky, vývar, sůl
Vyprané odřezky rybího filé jemně semeleme na masovém strojku, přidáme poloviční dávku mouky, vejce, mléko, sůl, strouhanou housku a cibuli a vše společně promícháme. Z připravené směsi tvoříme šišky podle velikosti pekáče a silné v průměru asi 6 cm. Strouhanou housku použijeme na posypání válu, aby se těsto při zpracování nelepilo. Šišky syrové sekané klademe do tukem vymazaného pekáče, podlijeme trochou vařící vody a pečeme zvolna v mírně vyhřáté troubě dočervena. Při pečení sekanou občas podléváme vodou nebo vývarem. Pečenou rybí sekanou vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zasypeme zbývající moukou, opražíme dočervena, zalijeme vlažným vývarem z kostí a vaříme tak dlouho, až se houstnoucí šťáva počne oddělovat od tuku. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, bramborová kaše nebo bramborový salát s majonézou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.