500 g pstruha, 25 g másla, 1 dl bílého vína, 250 g rajčat, 100 g citronu, 25 g rajčatového kečupu, 5 cl 33 % sladké smetany, petrželová nať, chilli koření, 75 g majonézy, sůl
Rybu vykostíme, kůži stáhneme a opláchneme. Nízkou nádobu potřeme máslem, přidáme rybu, víno, sůl, chilli koření a podusíme. Necháme vychladnout. Rybu vyjmeme a rozdělíme do skleněných pohárů. Přidáme oloupaná, vyjadřincovaná a nakrájená rajčata. Zbylou šťávu spojíme s majonézou, ochutíme kečupem a přelijeme ji přes pstruha s rajčaty. Zdobíme šlehačkou, dílkem citronu a snítkou zelené petrželky. Podáváme s bílým pečivem nebo s krajíčkem chleba.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.