400 g mořského filé, několik zrnek pepře, 1 bobkový list, několik zrnek nového kořeni, 30 g cibule, 125 g másla, 125 g hořčice, sůl
Do vody přidáme sůl, zrnka pepře a nového koření, bobkový list, na kolečka nakrájenou očištěnou cibuli a zavaříme. Do vařícího vývaru vložíme očištěné a vyprané porce rybího filé, zavaříme a na okraji sporáku necháme asi 10 až 15 minut zvolna vařit "táhnout". Doměkka uvařené rybí filé klademe na teplý talíř a přeléváme hořčičným máslem. Hořčičné máslo připravíme tak, že do másla přidáme hořčici a za stálého míchání na ohni při vedeme téměř do varu. Vhodnou přílohou jsou vařené a sekanou zelenou petrželkou sypané vařené brambory.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.