500 g filé z mořských ryb, 75 g másla, 30 g hladké mouky, 30 g cibule, 30 g mrkve nebo karotky, 1 dl červeného vína, divoké koření (nové koření, celý pepř, bobkový list), vývar nebo voda, sůl
Rybí filé nakrájíme na stejnoměrné porce a osolíme. Do červeného vína přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev, celer, cibuli, koření, připravené osolené rybí filé a dusíme doměkka. Dušené filé vyjmeme, šťávu procedíme, přidáme vývar a zavaříme. Z másla a mouky si upravíme moučné máslo, kterým zahustíme šťávu, a vaříme do částečného zhoustnutí. Dušené filé klademe na teplý talířa přeléváme připravenou šťávou. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší přelitou šťávou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.