500 g rybího filé z mořských ryb, 100 g másla, 100 g čerstvých žampionů, 750 g syrových brambor, petrželová nať, celý pepř, vývar, sůl
Vyprané rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané máslem. Obložíme na plátky nakrájenými očištěnými žampiony a bramborami, osolíme, opepříme a povrch pokropíme rozehřátým máslem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Při pečení občas přeléváme vlastní šťávou a podle potřeby doléváme vodu nebo vývar. Pečené rybí filé podáváme v misce, ve které se zapékalo, a posypeme sekanou zelenou petrželkou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Já osobně nedám dopustit na fermentovaný čaj kombuchu. Tenje bohatý na vitamíny, antioxidanty a probiotika, takže je velmi zdravý pro zažívání a... (zkráceno)
Nejsem úplně zastáncem doplňků stravy, takže probiotika do těla přijímám za pomoci kombuchy, což je fermentovaný čaj. Je to velmi zdravý nápoj, který... (zkráceno)
Je určená primárně pro citlivou pleť. No jestli myslíš tu essenci, tak to se s tonikem nedá vůbec srovnat, už při té aplikaci je to poznat. Pleť po... (zkráceno)
Já mám velmi dobré zkušenosti s jiným čajovým nápojem, a to konkrétně s kombuchou, která mi velmi chutná. Je to fermentovaný čajový nápoj, který je... (zkráceno)
Hledám něco přírodního na podporu imunity, samozřejmě se snažím co nejvíce získat ze stravy, ale ještě hledám něco na doplnění.