500 g rybího filé z mořských ryb, 100 g másla, 100 g čerstvých žampionů, 750 g syrových brambor, petrželová nať, celý pepř, vývar, sůl
Vyprané rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané máslem. Obložíme na plátky nakrájenými očištěnými žampiony a bramborami, osolíme, opepříme a povrch pokropíme rozehřátým máslem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Při pečení občas přeléváme vlastní šťávou a podle potřeby doléváme vodu nebo vývar. Pečené rybí filé podáváme v misce, ve které se zapékalo, a posypeme sekanou zelenou petrželkou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.