750 g rybího filé z mořských ryb, 75 g margarínu nebo tuku, 75 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel nebo pastiňák), 50 g cibule, 30 g rajčatového protlaku, 100 g rajčat, 30 g hladké mouky, ocet, nové kořeni, bobkový list, 50 g bilých fazoli, sůl
V rozpáleném tuku rychle opečeme osolené porce rybího filé. Opečené filé vyjmeme, do tuku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, slabě osmahneme, zamícháme mouku, lehce zasmažíme, přidáme koření, rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak, ocet a vlažný vývar. Vše dobře promícháme a zvolna vaříme, až je omáčka přiměřeně hustá. Vařenou omáčku upravíme podle chuti, přecedíme ji na porce rybího filé, přidáme do měkka vařené a scezené fazole jako vložku a necháme ještě 5 minut povařit. Podáváme se špagetami nebo s dušenou rýží.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.