750 g pstruha, 75 g oleje, 75 g másla, 100 g šunky, 100 g sterilovaných žampionů bez nálevu, 75 g kečupu, 1 dl 33% sladké smetany, 25 g hladké mouky, 150 g citronů, sůl
Očištěného pstruha opečeme po obou stranách na oleji, přidáme žampiony, šunku nakrájenou na kostičky, kečup, smetanu a dochutíme. Porce pstruha přelijeme směsí šunky, žampionů, kečupu a smetany, ozdobíme zelenou petrželkou, citronem a podáváme s bílým chlebem nebo s vařeným bramborem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.