750 g pstruha, šťáva z jednoho citronu, 75 g másla, zelená petržel, mletý pepř, sůl
Pstruhovi odřízneme hlavu, vyjmeme vnitřnosti a aniž bychom ho rozkrojili na břiše, vymyjeme. Rybu osolíme, opepříme, napíchneme na špíz a opečeme nad žhavým uhlím. Při pečení potíráme máslem. Podáváme pokapané citronovou šťávou a sypeme sekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je bílý chléb nebo vařené brambory.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.