2 pstruzi (500 g), 10 g hladké mouky, 10 g oleje, 1/2 lžičky mletého kmínu, sůl
Vykuchané pstruhy bez hlavy, zbavené bočních a hřbetních ploutví omyjeme a osušíme. Porce osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Pstruhy zprudka pečeme na oleji v teflonové pánvi dozlatova tak, aby kůžička byla křupavá.
Jedna porce přibližně obsahuje:
47 g bílkovin, 13 g tuků, 4 g sacharidů, 320 kcal = 1340 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.