600 g pstruha, 40 g oleje, 120 g citronu, 120 g másla, zelená petrželka, sůl
Vykuchaného a očištěného pstruha vypereme, nasolíme, vložíme do pánvičky s horkým olejem a opečeme pod pokličkou po jedné straně asi 4 minuty (s použitím litinové plotýnky na plynovém sporáku). V případě, že by se pstruh připaloval, podlijeme ho dvěma lžícemi vody. Upečeného pstruha přendáme na nahřátý talíř, pokryjeme plátky citronu a posypeme zelenou sekanou petrželkou. Přelijeme horkým výpekem, v němž rozpustíme máslo. Podáváme s vařenými brambory nebo se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.