2 porce vykuchané mořské štiky (300 g), 10 g oleje, 2 vejce, 1 dl mléka, 50 g 30 % tvrdého sýru, 1 lžička citronové šťávy, zelená petrželka, sůl na formu: 10 g oleje
Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Porce pokapeme citronovou šťávou a necháme 1 hodinu odležet. Osolíme a opečeme asi 10 minut na teflonové pánvi z obou stran dorůžova. Ohnivzdornou misku vytřeme olejem, vložíme porce ryby a zalijeme osolenými, rozšlehanými vejci smíchanými s nastrouhaným tvrdým sýrem. Povrch hustě zasypeme najemno nakrájenou zelenou petrželkou a zapékáme, dokud vejce neztuhnou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
43 g bílkovin, 21 g tuků, 3 g sacharidů, 370 kcal = 1550 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.