2 porce vykuchané mořské štiky (300 g), 100 g jablek, 2 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, 1 lžička majoránky, sůl
na alobal: 10 g oleje
Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Jablko oloupeme a zbavíme jádřince. Jablko a oloupaný česnek nastrouháme na hrubém struhadle, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a ochutíme majoránkou. Směsí naplníme porce mořské štiky. Alobal potřeme olejem, poklademe na něj porce ryby, pokud zbyla nádivka, rozprostřeme ji kolem porcí a pevně zabalíme. Pečeme v troubě asi 15 minut. Na talíři ozdobíme plátky citronu.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 6 g tuků, 7 g sacharidů, 195 kcal = 815 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.