2 porce kapra (300 g), 200 g mrkve, 1 dl bílého netučného jogurtu, 3 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, sůl, zelená petrželka na formu: l0g oleje
Porce kapra omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Z jogurtu, prolisovaného česneku, soli a najemno nakrájené zelené petrželky vymícháme zálivku, kterou porce kapra zalijeme a necháme v chladu 2 hodiny. Do ohnivzdorné misky vymazané olejem dáme nahrubo nastrouhanou mrkev, poklademe porcemi kapra, přelijeme zálivkou a pečeme v troubě do měkka. Podle potřeby podléváme vodou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 12 g tuků, 14 g sacharidů, 275 kcal = 1150 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.