20 minut
8 hrnků vody
1/2 hlavy květáku
1 balíček tofu, 2 cibule
1 snítka libečku (celerové natě)
4 lžíce celozrnné mouky
na špičku lžičky strouhaného muškátového oříšku
1/2 lžičky soli, 1 lžíce oleje
zelená nať (petržel, mladá nať mrkve nebo celeru, cibulová nať, řeřicha, pažitka apod.)
1 lžíce misa
2 lžíce řasy Mořský salát
Květák rozdělíme na růžičky a přidáme ho spolu s tofu a muškátem do vroucí osolené vody. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, přisypeme mouku a za stálého míchámí cca 1 minutu mírně pražíme. Takto připravenou zásmažku přidáme do polévky a vaříme na mírném ohni 15 minut. Po odstavení ochutíme misem rozmíchaným v trošce polévky, řasou a jemně nasekanou zelenou natí.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.