25 minut
8 hrnků vody
2 větší kedlubny
2 cibule
1 šálek ovesných vloček
1/2 lžičky zázvoru
1/2 lžičky soli
2 lžíce řasy Hiziki
zelená nať (petržel, mladá nať mrkve nebo celeru, cibulová nať, řeřicha, pažitka apod.)
1 lžíce misa
2 lžičky oleje
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a osmahneme na oleji. Přisypeme vločky, necháme je krátce opražit (cca 1 minutu) a přilijeme horkou vodu. Osolíme, přidáme řasu, zázvor, kedlubny nakrájené na kostičky a jejich mladé listy nasekané na nudličky. Polévku uvedeme do varu, hrnec podložíme rozptylovací mřížkou a občas vařečkou ode dna zamícháme, aby se vločky nepřipalovaly. Vaříme 20 minut. Po odstavení polévku ochutíme misem rozmíchaným v trošce polévky a jemně nasekanou zelenou natí.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.