20 minut
8 hrnků vody
4 mladé jarní mrkvičky
1 šálek pokrájené mladé cibule i s natí
2 kedlubny
2 lžíce mořských řas (např. Nori nebo Arame)
1 hrnek rýžových vloček
2 lžičky dýňového oleje
1/2 lžičky zázvoru
1 lžíce misa
špetka soli
cibulová nať
Do vroucí osolené vody vsypeme nakrájenou zeleninu, řasy, zázvor a vločky. Vaříme 15 až 20 minut a po odstavení ochutíme misem rozmíchaným v trošce polévky, jemně nasekanou cibulovou natí a dýňovým olejem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Dobrý večer, holky poradíte - jaký odličovací gel a pleťová voda je ideální na hodně suchou pleť?
No tak to je krásná práce, také by mě stačilo tak 20 kilo a byla bych spokojená. Pročítala jsem si to a dost mě to navnadilo, když jsem si četla i ty... (zkráceno)
Ahojky, já miluji barevné plavky, tak jsem si objednala na eshopu relleciga, mám od nich doma už jedny a vypadají opravdu fantasticky.
Měli jsme ten stejný problém, pořídila jsem i inhalační přístroj, ten dceři pomáhá a k tomu kapky Pinio Nasal, které můžeš použít jak do nosu, tak i... (zkráceno)
Karolíno, mohu se zeptat co jeto za kouzelné kapky a zda jsou vhodné pro děti? Od zimy jsme dost často nemocní a když nejsme nemocní, tak jsme... (zkráceno)