25 minut
8 hrnků vody
1/2 menší dýně Hokkaidó
2 cibule
špetka soli
mořská řasa (např. Arame)
olej
špetka kmínu
1 lžíce misa
zelená nať (petržel, mladá nať mrkve nebo celeru, cibulová nať, řeřicha, pažitka apod.)
Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kousky a kmín, přilijeme horkou vodu a uvedeme do varu. Přidáme sůl, řasu a na kostky pokrájenou dýni a vaříme 20 minut. Polévku odstavíme z ohně, přidáme miso a necháme 5 minut zchladnout. Potom ji propasírujeme (rozmixujeme) a ochutíme jemně nasekanou zelenou natí.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.