25 minut
8 hrnků vody
1/4 menší dýně Hokkaidó 1 cibule
1 pórek
2 mrkve
zelená nať (petržel, mladá nať mrkve nebo celeru, cibulová nať, řeřicha apod.)
špetka soli
1 lžíce solčanky bez soli
2 lžíce řasy Hiziki
1 lžíce misa
2 lžičky dýňového oleje
petrželová nať
Vodu se solí, solčankou a řasou uvedeme do varu. Přidáme zeleninu pokrájenou na větší kusy a vaříme 20 minut. Po odstavení ochutíme misem rozmíchaným v trošce polévky, jemně nasekanou petrželovou natí a dýňovým olejem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.