100 g rýže, 4 dl mléka, nekalorické sladidlo, 8 g želatiny, 1 dl smetany na šlehání, vanilka, dia sirup podle chuti, sůl
Přebranou rýži propláchneme a v poměru 1:2 uvaříme ve vodě téměř doměkka, scedíme a doplníme mlékem a vanilkou dodusíme. Z uvařené rýže vyjmeme vanilku, přidáme nekalorické sladidlo, rýži mírně osolíme a pečlivě do ní zamícháme ve vodě namočenou želatinu, aby se v horké rýži stejnoměrně rozpustila. Rýži necháme za občasného promíchání zcela vychladnout. Pak přidáme polovinu dávky nešlehané smetany a polovinu ušlehané smetany. Lehce promícháme a rozdělíme do vodou vypláchnutých šálků a dáme vychladit. Dokonale ztuhlou rýži vyklopíme na talířky a polijeme dia sirupem.
1 porce přibližně obsahuje:
9 g bílkovin, 17 g tuku, 42 g sacharidů, 0,7 g vlákniny 355 kcal = 1480 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.