250 g netučného tvarohu, 100 nízkotučného jogurtu, 200 g jahod
Do tvarohu přidáme jogurt a metlou dobře rozšleháme. Očištěné jahody šetrně omyjeme a necháme okapat. Větší plody nakrájíme na čtvrtky, 150g jahod vmícháme do tvarohu, kterým naplníme dvě misky. Vršek krému ozdobíme zbylými jahodami. Podáváme vychlazené.
1 miska přibližně obsahuje:
30 g bílkovin, 2 g tuku, 19 g sacharidů, 2 g vlákniny 215 kcal = 890 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.